perjantai 16. maaliskuuta 2012

The Nazis are coming!!


Voi että!! Nyt on ollut aukko sivistyksessä, mutta onneksi tuo aukko täytettiin viikko sitten.. IRON SKY! Mahtavuutta! En malta odottaa että pääsen näkemään tämän mahtiteoksen, joka on saanut alkunsa Tampereen oman Hervannan metsiköissä, uskomatonta mutta totta. Aivan upeat näyttelijät, tehosteet, kaikki! Suomen kallein elokuva ikinä...mitä muuta se voi olla kuin aivan älyttömän upeaa tykitystä!?

Ai mikä Iron Sky???

Vuonna 1945 natsit pakenivat kuuhun. Vuonna 2018 he palaavat takaisin. 


Toinen maailmansota ei päättynyt natsien täysmittaiseen tappioon - pieni valiojoukko onnistui pakenemaan Kuuhun huippusalaisen antigravitaatioteknologian avulla. Kuun pimeälle puolelle rakennetussa tukikohdassan he ovat valmistelleet Neljännen valtakunnan paluuta Maahan jo 70 vuoden ajan.


Natsien saapuessa Maahan asiat alkavat riistäytyä käsistä. Maapalloa eivät hallitsekaan bolshevistit ja kommunistit, vaan jotain paljon vaarallisempaa: vallalla on täysimittainen kapitalismi. Kulttuurshokki on natseja johtavalle pariskunnalle tuhoisa: kenraali Klaus Adler jatkaa jääräpäisesti natsismin viitoittamalla tiellä, mutta luutnantti Renate Richter näkee kaupallisuuden takana Maassa jotakin säästämisen arvoista.


Kaikki tämä on kuitenkin vasta alkusoittoa tulevalle: Götterdämmerun-sotakone valmistuu ja Kuu sylkee sisuksistaan taivaat täyteen rautaa. Maan avaruuslaivaston siirtyessä puolustusasemiin kolmas maailmansota on ovella.


-FinnkinoMiten minä sitten sain tietää kyseisestä elokuvasta? Tein ihanaiselle ystävälleni Olivia Rougelle tukkahuollon ja uudet hienot kynnet kyseisen elokuva promokiertueelle, jonne tämä burleskitaiteilija oli itsensä saanut mukaan (kade). Hänen avullaan olen nyt paljon viisaampi ja innokkaampi Iron Skyn suhteen. I like!!
Elokuva saa ensi-iltansa 4.4. Suosittelen. Itse on ainakin pakko hankkia liput ASAP!! Ah, mein Gott! Pääsee pukemaan jotain leffan henkistä vaatettakin päälle lähtiessään sitä katsomaan... ^_^ WooHoo!!


#Betty3 kommenttia:

 1. Nonni, vaikuttaa mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, en ymmärrä miten tällänen on voinut mennä ohi silmien ja korvien.. =D

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista