lauantai 23. kesäkuuta 2012

Keskikesän taikaa....

Festarit. Alkoholi. Hirvittävä määrä ihmisiä. Siitä on juhannus, tuo keskikesän kuuma juhla, yleensä...monella, tehty.

Mitenkäs Bettyn juhannus sitten?

Mun juhannus oli paras pitkiin aikoihin. Benjihyppy Himoksella vuosia sitten mahtuu vielä samaan kategoriaan, mutta muuten, avot. Töiden jälkeen torstaina Horojen rämmeri, Kira, tuli mua hakemaan Pyynikin kupeesta ja suuntana oli hänen vanhempiensa koti, jossa meitä odotteli kuuma grilli. Tottakai juhannusjuomat piti ensin käydä kaupan kautta päivittämässä, mutta sitten olikin super hyvien ja mahtavien pöperöiden vuoro.


Samana iltana oli tarkoitus käydä vähän ajelemassa
Kiran isän, ja vähän kai Kirankin (ainakin sitten joskus), Buickilla. Olin tuon ihanuuden kyydissä ollut kerran aiemminkin, mutta jostain syystä nyt mahanpohjassa kutkutteli vähän enemmän.. ^_^ Ilta vierähti autossa istuen ja me käytiinkin Ellivuoressa asti katsastamassa meno. Vielä siellä ei tapahtunut oikein mitään, kun oli vasta torstai, mutta ei se meitä lannistanut. Ajeltiin Äetsän kautta ja mä huutelin.."tossa mä kävin ala-asteen" "tuolla mä oon pelannu lentopalloo" " tuolla mun vanhemmat asuu" jne jne..


Kun me ajeltiin takaisin kohti Kiran kotia, kesäyössä näkyi yksi jänöpupu ja varmaankin noin 15 peuraa. Kyllä se Suomen kesä on kaunis!! Ja se että päästeltiin Buickilla pitkin teitä, joita reunusti vihreät metsät ja pellot..on se...kaunista.

Yön vietin tosiaan Kiran luona ja enhän minä ollut osannut arvata että neiti on niin taitava sisustaja!! Aivan ihana asunto!! Kamera lähti räpsymään heti kun aamulla silmät aukesivat. =) Seinältä löytyi hänen vanhempiensa vanhat ikkunan pielet tuunattuna tauluiksi, ja  esimerkiksi tuon taitoluistelijan ensimmäiset kaunoluistimet.. aaaw!!! Edellisenä päivänä olin tavannut äitinsä ja isänsä ja naapurinsa ja vanhempiensa ystävien lisäksi hänen äitinsä äidin jonka luona me käytiin vähän auttamassa...Niin kyllä huomaa mistä se sisustusinnostus mahtaa kummuta... Ihania huonekaluja ja tauluja.. Aamuteeni meinasi mennä väärään kurkkuun kun Kira sanoi; "kato, lehmät on tullu laitumelle, sieltä saisit hyviä kuvia!" Olin ihan että anteeks mitä onko täällä jossain lehmiä. =D Siellähän niitä, laitumella, ihan kiran asunnon vieressä. Maalla on ihanaa!! Silti tykkään hurjasti myös kaupunkielosta, älkää ymmärtäkö väärin! =D
Perjantaina oli vuorossa sauna. En muista koska viimeksi olisin ollut kunnon puilla lämmitetyssä ulkosaunassa. Kira sai hienosti tulet pesään, vaikka onnistumisestaan stressasikin. Kylmä skumppa lauteilla oli täydellistä..ja se että saunassa soi musiikki! Reggae, aurinko, sauna ja skumppa. Täydellinen yhdistelmä. =) Saunan jälkeen lähdettiin Kiran ystävän Marin autolla katselemaan miten muualla juhlitaan juhannusta. Päädyttiin Himokselle. Auto parkkiin ja lähdettiin vaan kävelemään, ja eiköhän sieltä joku tyttöjen tuttu kävellyt vastaan, hyvässä juhannusfiiliksessä, if you know what I mean, ja otti meidät mukaansa hänen ja kaveriensa mökille. Mökki oli lähellä lavoja ja olinkin onnessani, kun kuulin muutaman Klamydian viisun siinä terassilla hengaten. Siellä oli kunnon musavehkeet myös mökillä, joten kun Klamydia lopetti ja osa painui saunaan, niin mehän pistettiin Kiran kanssa siinä terassilla jalalla koreasti. Onneksi siitä ei ole kuvamateriaalia! =D Himokselta lähdettyämme meillä oli vielä yksi pitstop Juupajoella eräällä mökillä. Siellä oli ihana pieni nuotio, joka lämmitti ympärillä olioita ja nauru kuului varmasti pitkälle. Hauskaa porukkaa, vaikkakin jo siinä kohden ehkä hieman väsynyttä. =)

Juhannusilot oli iloittu noin neljän aikoihin aamuyöllä, kun painoin pään tyynyyn, eikä unta tarvinnut odotella kovin pitkään. Herätessäni nenääni tuli ensimmäisenä nuotiosta tarttunut tuoksu. Hymy. Onnistunut juhannus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti