sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Hawaii!!!!

Kesäkuun viimeinen lauantai. Vettä ripotteli, mutta se ei laumaa Horoja ja muutamaa ekstraihanaa ihmistä haitannut. Meikälikka väänsi mansikkajuustokakkua ja paisteli piirakoita, jotta vieraat saivat jotain suuhunpantavaa, kun grilliaussuunnitelmat meni mönkään luontoäidin toimesta.

Suomen "kesää" kun juhlistettiin, olin oman tyylini mukaisesti pyöräyttänyt juhliin teeman, HAWAII, ja ihanasti ihmiset oli panostanut!! Väriä oli ja paljon!! =) Vieraat saikin äänestää omaa suosikkiaan illan mittaan ja voiton veikin eBaysta ostamansa Hawaii-drinkkimekon ansiosta Panty, eli siis Eeva. =D Meinaan aina unohtaa että kaikki ei tiedä kenestä puhutaan kun puhutaan derbynimillä ja toisinpäin. Ja se mekko oli oikeasti tehty Hawailla ja se oli lähetettykin sieltä! COOL!! Eli jäätelöpikari meni oikeaan osoitteeseen. =)

Vaikka ilta ei pimentynyt kuin Suomessa lähes muuten tekee ympäri vuoden, oli järjestämäni ohjelmanumero vieraiden mieleen. Kolmen hengen tulishow takapihalla oli hieno ja ainutlaatuinen...Alunperin esityksen piti olla kahden naisen numero, mutta tässä samassa talossa sattuu asumaan tulenpyörittäjiä, joten numero kasvoi viimeisien päivien aikana kolmen hengen numeroksi. =) Ja se toi omasta mielestäni mukavan pikku lisän. Ihan mieletöntä. Tollanen touhu on kyllä sellasta että itse en uskaltaisi kokeilla..onneksi on ammattilaisia sitä varten! =)Sisään palattuamme joku sai idean, että Hawailla kun ollaan, pitää järjestää limbo-kisa!! =D Siivouskomerosta kaivettu harjan varsi teki tehtävänsä keppinä, ja kisasta tulikin miesten show!! Voiton vei lopulta Horojen oma tuomarismies, Horocop, eli Tomi. Huvittavinta ehkä oli että yhtäkään alitusta hän ei lähtenyt suorittamaan, ellei biisi ollut sopiva ja sitä ensin hetki tanssahdeltu. Pitäähän sitä rutiinit olla jokaisella ennen kisasuoritusta!! =D


Onnistuneet illanistujaiset!! Ystäviä, ruokaa, juomaa, naurua, tulta, kyyneleitä, sirpaleita....Mahtavaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti