maanantai 21. toukokuuta 2012

Block the SUN!!!

Ai että!!!!

Nyt se on pelattu. Tampere Roller Derbyn edustusjoukkueen Tampere Rollin' Hosien ensimmäinen bout!! 
Helsingistä Pirkkalan liikuntatalolle lensivät paikalle HRDn Queen B's antamaan horoille vastusta. TRHn tytöt olivat ennen pelin alkua pukuhuoneessa peloissaan, jännittyneitä, paniikissa...ja muuten vain häröilymielellä. Vaihtopenkillä meistä huolen pitäneet Dynahora ja Nikki Sick Ho takoivat meihin voimaa ja voitontahtoa ennen ensimmäisen erän alkua..ja ehkä me siinä sitten jopa vähän jännitykseltämme innostuttiinkin.

Ensimmäinen erä...oli meidän tiimillä vielä hieman haparoivaa, sillä me ei olla yhdessä joukkueena oikeasti vielä pelattu yhtään kunnon peliä. Jopa edustusporukan uutukaisimmat eivät olleet muuta kuin muutaman hassun kerran reeneissä scrimmanneet. Pelin edetessä Horot alkoivat löytää yhteistä säveltä ja me alettiin olemaan joukkue!

Queen B's johtivat peliä tauolle mentäessä, mutta eihän se meitä lannistanut. Derby on niin hauskaa! Toisessa erässä me oltiin jo hieman päästy peliin sisään, ja päästiinkin jopa kymmenen pisteen päähän!!! Ensimmäisen erän loppupuolella tuo meikäläisen nilkka alkoi muistuttaa venhädyksestä, jonka sain muutama viikko sitten, ja suosiolla hiukan vähensimme omaa aikaani kentällä toisessa erässä...se harmistutti..mutta kyllä niin ylpeä olin jokaisesta TRHn pelaajasta!! 


Voiton vei lopulta HRD. Suotakoon se heille, tämä kun oli vasta meidän ensimmäinen peli.. ;) Lopulliset lukemat oli 93-148.Yksilösuoritukset oli mahtavia, ja voi niitä muutamaa horojen seinää mitä nähtiin!! Wau!


Pelin jälkeen tiimit suuntasivat Daddy's Dineriin syömään ja se ilon määrä mitä oli käsin kosketeltavaa...ihanaa kun on tälläinen laji kuin derby olemassa...kaikki on niin ihania. ^_^ 

Seuraavaa peliä odotellessa!

Kuvatukset pelistä on ottanut Marko Niemelä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti