tiistai 22. toukokuuta 2012

Tissejä näköpiirissä!!!


Ai mitä häh!?

Ihanaakin ihanampi Olivia Rouge on laittanut pyörät kolinalla pyörimään ja saanut aikaiseksi mahtavan tapahtuman Tampereen burleskiystäville. Tulevana lauantaina, 26.5., on luvassa kauniita naisia ja paljasta pintaa Teerenpelin alakerrassa, kun Teerenpeli Tease pyörähtää käyntiin tuoden lavalle itse Olivian sekä Cherrie A. Dorablen. Naiset esiintyvät illan aikana sekä yhdessä että erikseen. Pick up-tyttönä nähdään pirtsakka Lili Safiiri ja kaiken mahtavuuden juontaa stand up-koomikko Olli Siiki!!

Hommahan on se, että showtime on klo 19, ja lippuja saa klo 18 alkaen (á 10€). Jos yhtään kiinnostaa, niin tulkaahan joukolla katsomaan! Jos vain tarpeeksi ihmisiä valtaa kellarin "salakapakan", niin sitä suuremmalla todennäköisyydellä tapahtuma tulee saamaan jatkoa.......ja jopa joku muukin tuttu kasvo saattaa näkyä muuallakin kuin yleisössä... ;)

Teerenpeli on kyseisenä päivänä auki klo 12-03, joten jo ennen tuota kello kuutta kannattaa paikalla käydä maistelemassa heidän oman panimonsa tuotteita tai esimerkiksi syödä hyvin!!

Eli. Lauantaina. Klo 18. Burleskia. Tule.     Minäkin olen siellä!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti