tiistai 1. toukokuuta 2012

Hyvää vappua!!!

Työväen juhla. Kadut täyttyy kännisistä teineistä(kin) ja lasinsiruista. Talven koko kansa pysyy piiloissaan, mutta auta armias kun aurinko alkaa paistaa ja saadaan hyvä syy rellestää, niin väkihän rellestää. Kaikki vauvasta vaariin, enemmän tai vähemmän humalassa.

Itse sain kutsun joukkuekaverini tupareihin, ja voi pojat kuinka työpäivän jälkeen tekikin mieli rentoutua...niin paljon rentouduttiin ja naurettiin, että meinas lirahtaa housuun! =D Ilta sujui mukavasti Marjan yllättävän tilavassa yksiössä, josta suuntauduttiin jotakuinkin tien toisella puolella olevaan paikallisbupiin, Tip Topiin. Mikä nimi! Ja mikä voisi olla parempaa kun paikalliset pikkukuppilat.. heh.. Illan kruunasi kyyti kotiin Ameriikan raudalla...niin pehmeää kyytiä..nam.

Aamupäivällä janoon herättyäni kummastelin, miksi suussani on hiekkaa. Siis oikeasti. Hiekkaa. =D Mutta onneksi muistiani en ollut juhlinut. Teille en kuitenkaan paljasta hiekan alkuperää, saattepahan jotain mietittävää loppu illaksi. Heh.

Vapunpäivän kunniaksi minä ja derbyvaimoni suunnattiin keskustaan vapputorille aurinkoisessa säässä...teekkarit uiskenteli suvannossa ja ihmisillä oli iloinen mieli. Eli krapula ei vielä kaikkiin ollut iskenyt, vaan osa oli lähdössä uuteen nousuun...

Normaalisti viettäisin vappuni Vammalassa katsomassa vanhoja autoja, mutta tällä kertaa päätin jäädä suureen cityyn...vappu kuitenkin on kerran vuodessa, ensi vuonna on jo taas uusi. =) Katsotaan sitten uudestaan.....

Hyvää ja aurinkoista, jo kohta päättyvää, vappua!!
#Betty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti