sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Hot Rod & Rock Show 2012


Wruum! Wruum!

Tampere Rollin' Hos oli toista vuotta peräkkäin mukana Tampereella järjestetyssä Hot Rod & Rock Showssa. Meidän oman mahtavaakin mahtavamman myyntiloossin lisäksi me saatiin tänä vuonna kunnia vetäistä pari näytösottelua auto- ja moottoripyöräkansalle D-hallissa, jossa bänditkin (SauruXet, Arttu Wiskari (WTF) ja Klamydia) soittelivat.Lattia oli paluu liigamme ensiaskeliin....tahmea kuin puoliksi imeskelty tikkari. Mutta hienosti ne tytöt siellä jaksoivat paahtaa 2x15min pikaista erää. Vierailevat suuren maailman ihmeet, tuomarit Fat Rat ja Masturbo Maximus Helsingistä, tulivat vihellysavuksi TRHn omille tuomareille. Itsehän siis tyydyin vain lakaisemaan alustan ennen kisailua, sillä tuo nilkkani venähdysvamma ei vielä anna lupaa suorittaa kunnon actionia..tyydyin siis vain koko kahdeksan tuntia rullailemaan paikasta ö paikkaan x ja a.Mutta voih....mitä ihanuuksia siellä oli hallit täynnä! Oli Cadillacia ja Chevroletia ja Pontiacia...ja vielä vaikka minkälaisia kakspipyöräisiä.. Oma ehdoton suosikkini oli Kunkku, joka on monelle varmasti tullut tutuksi Autot-elokuvasta. Itsehän en ole kyseistä elokuvaa, kumpaakaan, nähnyt (anteeksi!), mutta olen vakaasti päättänyt viettää jonkun päivän pyhittäen leffamaratoonille. =) Mutta tuo kyseinen auto....NAM! Ja se oli vielä jotakuinkin Horojen loossia vastapäätä, joten silmäniloa löytyy, ja paljon. Tarkoitin tällä kertaa siis autoja. Au-to-ja.
Bettylle toki olisi ollut Betty Boop sitä ja Betty Boop tätä...mutta ostin kuitenkin vain mukin ja peltikyltin, jonka nähtyäni en voinut olla sitä hankkimatta..arvanette varmaankin miksi....Sunnuntai oli kävijämäärältään hiljaisempi kuin lauantai, mutta nopsaan se aika silti vierähti. Saatiin hienosti myytyä omia tuotteita ja jaettua käsiohjelmat, joiden jako oli meidän yksi tehtävämme. Kuvia ehdin kuitenkin napsimaan, ja tässä onkin "muutama" helmi niiden kymmenien joukosta. =)
Betty kiittää mahtavasta viikonlopusta sekä muita Horoja, että ihmisiä jotka tulivat katsomaan meidän näytösotteluita, ja ostivat meidän tuotteita. Seuraavan kerran nähdään derbyn merkeissä 20.5. Pirkkalan liikuntatlolla!! 

Mahtavan rodiviikonlopun kruunaa joukkuekaverini Betsyn lainaama Tarantinon Death Proof-elokuva. Lisää autoja....ja kuten postauksen aloitin, siihen sen myös päätän.Wroom! Wroom!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti