sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Iron Sky. Wau.Voi hyvää päivää ja iltaa ja voi morjes!! =D

En muista, koska olisin elokuvaa katsoessani, leffateatterissa, nauranut ääneen. Iron Skyta katsoessani nauroin. Ihan uskomattoman hyvä leffa!! Hienoja oivalluksia ja toteutus on aivan jotain omaa luokkaansa. Ei todellakaan näytä suomalaiselta leffalta,vielä vähemmän tamperelaiselta, ei muuten kuin pieninä sutkautuksina siellä ja täällä. Juuri oikeissa paikoissa.

Hahmot ovat loistavat, näyttelijät ovat juuri oikeat rooleihinsa ja ja ja ja.....voi. Suosittelen.


Olin oikein pukeutunut ihanaan kynämekkooni, valkoiseen kauluspaitaan ja suikkaan. Mahtavana ja upeana blogin pitäjänä unohdin tietysti pyytää seuralaistani ottamaan musta kunnon valokuvaa, jotta tekin olisitte nähneet miltä mä näytin. Pyydän anteeksi tätä suurta vääryyttä. Mun lisäksi näytöksessä ei ollut kuin yksi toinen nainen, joka oli vähän panostanut, ja yksi mies baretissaan. Noh, sainpahan kerrankin katseita. =)

Niin ja hei, juuri tätä postausta varten olen säästänyt paria valokuvaa, jotka nappasin ollessani ystäväni luona Helsinki Ink-viikonloppuna. En juuri muista, miksi kaivoimme ystäväni viinakaappia ;) mutta sieltä löytyi jemmasta tulitikkuaski. Huudahdin "Hitler tuli ulos kaapista" ja sitten me vähän naurettiin.. =) Tarina ei kerro, miksi tuosta kyseisestä kaapista löytyi tämä kyseinen laatikko, mutta meikälikka oli ihan fiiliksissä..

frohe Ostern und tschüs!!
#Betty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti