keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Tehdäänkö Amy-kampaus vai hippiletti?

Nonni. Kevään ja kesän kampauskoulutus on käyty ja inspiraatiota tuli sammioittain! Vaikka mitä ihanaa saa nyt tehdä, jo ennestään ainakin omaan mieleeni olevia juttuja, ja nyt se on sitten vielä muotiakin..=) SKT-groupin ihanat Mikko Vainio ja Kristel Tamm viihdyttivät meitä aina niin hauskoilla jutuillaan ja samalla näyttivät miten kuumimmat kampaustrendit luodaan TIGIN ja Alternan tuotteita apuna käyttäen. Ei ollenkaan huono ilta siis!

Hiuspannat. Ne on in. Eli kuminauhamaiset (kuten Vuittonin kuvassa) sopii sekä miehille että naisille...minä kun en rusetti- ja kukkapantoja jostain syystä pysty kuvittelemaan miesten päähän.. =D Mikä siis makeempaa kuin surffitukkaisen poitsun päässä kuminauhapanta pitämässä ne kutrit aisoissa? nimim. yhdelle sellaiselle pannasta jo paasannut. Toki siis myös muut pannat ovat näyttävä asuste kevään ja kesän kampauksiin, kuin myös erilaiset kukat, kuten Lana Del Rey on viimeaikoina todistanut.


Hippimäisyys ja letit. Letit on edelleen, viime kesän tapaan, hyvin kysytty ja näyttävä elementti kampauksissa. Enää ei tehdä kuitenkaan aivan niin tiukkaa fiilistä leteillä, vaan esimerkiksi niskassa saa reippaasti olla pehmeyttä ja irtohiuksia. Suortuvat myös ohimoilla  kruunaa rennon lookin. 


Rentouden ja karkailevien suortuvien vastakohtana niille, jotka haluavat vähän kiiltävämpää ja tasaisempaa pintaa, on tällä kaudella tarjolla ns. balettinuttura. Eli hiuksen saa ihan huoletta vetää päätä myöden kiillottaen sen superkiiltäväksi.Ja sitten oma suosikkini. AMY WINEHOUSE. Ihanaa, että Amyn tyyli jaksaa kiinnostaa myös hänen kuolemansa jälkeen. Vai johtuukohan se nimenomaan siitä? Ei voi, kyllähän sitä bee hivea tehtiin jo ennen hänen poismenoaankin... Noh, enivei, Amyn tukka on inspiraationa tänä keväänä ja kesänä yhdelle jos toisellekin naiselle.......riittäisköhän oma kuontalo johonkin kekkereihin kesällä tuohon malliin...?? =P Amyn rinnalla esiin nostettiin myös Adele, joka jaksaa esiintyä siinä ehkä jopa hieman "mammamaisessa" kampauksessaan. Klassinen, ja kaunis. Toki samaan kastiin luetaan myös nainen nimeltä Audrey Hepburn.Kampauksissa saa nyt käyttää myös efektivärejä, joita kannattaa omalta kampaajalta kysäistä jos haluaa kuontaloonsa jotain pientä piristystä. Väreinä muodikkaimmat ovat pastelliset sävyt, joita ohessa oleva kuva kuvaa erittäin osuvasti, vai kuinka? (kouluttajat kehuivat, että heillä on liikkeessään "my little pony-pussi" josta löytyy sävyjä joka lähtöön, meillä Rastassa kannattaa asiasta mainita aiemmin kuin itse kampauspäivänä jotta ehdimme värjäilemään lisäkkeitä..ponivarastoa emme omista...ainakaan vielä..)

Tässä lyhykäisyydessään, mitä mieleeni päälimmäisenä koulutuksesta jäi. Kampauksia kotona tehdessänne älkää unohtako hyvää, melkeinpä vanhanaikasta, pohjatyötä, tai esimerkiksi kiharoita ja toispuoleisia nutturoita.

Hyvää kampauskesää!!

#Betty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti