tiistai 3. huhtikuuta 2012

Pan Am!


Eräs ilta, Penthousessa perinteisesti TV auki, pyörähti ruutuun mainos joka sisälsi paljon värejä, hienoja hiuksia ja menneiden aikakausien fiilistä. Tee meinasi hyökätä väärään kurkkuun ja silmä kovana tuijotin: "Mikä, mikä, mikä tää on!?!?"

YLE alkaa näyttämään sarjaa nimeltä Pan Am kakkosella sunnuntaina 8.4.!!!!!!

Sarja kertoo aikansa ylellisimmän lentoyhtiön (60-luvulla) pilottien ja lentoemäntien arjesta. Lennoilla oli tarjolla esimerkiksi kaviaaria ja puitteet olivat muutenkin moitteettomat. Pan Amilla aikoinaan työskennelleet lentoemot kertovatkin, että sarja on yllättävän totuudenmukainen emojen painon seuranta mukaan lukien.

Pan Am-sarjan ensimmäinen jakso näki päivänvalon USAssa syyskuussa 2011, joten ensimmäinen kausi on hyvissä ajoin ostettu myös Suomeen. Pääosissa nähdään esimerkiksi Christina Ricci, joka oli ala-asteella ollessani mukana lempielokuvassani Casper. Kumma kyllä, minä olen kasvanut, mutta tuntuu että Christina ei olisi vanhentunut päivääkään... Kapteenina sarjassa nähdään kultakutri Mike Vogel, joka tulee varmasti särkemään monien naisten sydämet..

Ja voi! Noita kampauksia ja vaatteita ja kaikkea..en malta odottaa!! Eikä tuon sarjan tuijotus varmaan helpota jo yli puolisen vuotta kestänyttä Pan Am-laukkuhimoanikaan!!

#Betty
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti