keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Nelliinan uusi tukka.

Olen vuosia lukenut muotiblogia Nelliinan vaatehuone. Joukkueemme järjesti open skate-tapahtuman roller derbystä kiinnostuneille syksyllä 2011 ja huomasin Nelliinan blogista, että rouva oli tulossa tutustumaan lajiin. Olin ihan innoissani ja mikä parasta, hän on nykyään osa A-tiimiämme. =)

Blogin fanitus on saanut nyt uuden käänteen, kun nykyään ystäväkseni luokittelemani nainen tuli ja istahti penkkiini, ja teki siitä vielä blogiinsa jutun (no olipa yllättävää, kuitenkin hiusten muutosprojekti käynnissä). Hieman outoa oli ensimmäisen kerran mennä katsomaan, että mitäs se nyt on kirjotellut, ja siellä onkin oma pärstäkerroin..!! =)

Muutama tunti siis vierähti, kun Nelliinan (pahoittelen, jos tästä lähin käytän nimeä Daisy, sillä nimellä huudan ja ohjeistan häntä reeneissä joten se on allekirjoittaneelle tutumpi) kuontaloa vaalennettiin ja värjättiin uuteen uskoon. Pidän asiakkaistani, mutta mikään ei ole parempaa, kuin odottaa niitä derbytyttöjen aikoja, sillä silloin on niin varma puheenaihe, joka ei koskaan kyllästytä.. I love my Hos. Ja tässä kohtaa pahoittelut työkavereille, joiden suunnalta kuuluu aina syvä huokaus kun derbyjutut käynnistyy.. =)

Alla on teille mussukoille linkki, josta pääsette ihmettelemään tuon kyseisen hiusoperaatiopostauksen.

http://www.olivialehti.fi/Blogit/Nelliinanvaatehuone/tabid/345/Page/14/Post/12556/Default.aspx

Ja jos tässä nyt puolin ja toisin bloggaillaan toisistamme, niin alla linkki myös Daisyn urheilublogiin, jonka hän on erottanut muotiblogistaan. Tuolla postauksia muun muassa hänen drebyelämästään...kuvien kera. ;)

 http://www.evitalehti.fi/blogit/liikunnanvihaaja

#Betty2 kommenttia:

  1. "Daisy Pitää-ne-kädet-kurissa" vois olla mun uus nimi ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää ne pahvilautaset laittaa sinne sun kainaloihin.. penaltya tulee jos ne putoo... ;D

      Poista